Erottajankatu 19 B 7 00130 HKI
0405968382
info@oodles.fi

Etsitkö töitä?

Yhteydenottolomake työnhakijoille

Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä asiakkaidemme projekteihin. Voit hakea meille vakituiseen/määräaikaiseen työsuhteenseen, tai tulla tekemään yksittäistä projektia freelancer-sopimuksella. Mikäli sinulla on yritys, joka haluaa tarjota meille IT-alan osiaajia, katso yhteystiedot täältä.

Hakuprosessi toimii seuraavalla tavalla (työsopimukset ja freelancerit):
1. Lähetä meille CV:si ja kerro samalla lyhyesti itsestäsi.
2. Mikäli osaamisesi vastaa tarpeitamme, otamme sinuun yhteyttä (ilmoitamme toki myös jos ne eivät vastaa sitä mitä haemme) ja kerromme minkälaisia hakuja meillä on parhaillaan menossa. Jos mikään niistä ei ole sinulle sopiva, voit jättää CV:si meidän konsulttipooliin ja otamme sinuun yhteyttä heti, kun meille tulee uusi haku mikä voisi olla sinulle sopiva.
3. Kun olet löytänyt kiinnostavan projektin, lähetämme CV:si loppuasiakkaan arvoitavaksi. Mikäli hän pitää sinua sopivana projektiinsa, pääset juttelemaan asiakkaan edustajan kanssa, joka kertoo tarkemmin projektin yksityiskohdista.
4. Mikäli sinä ja asiakas löydätte yhteisen sävelen ja hän haluaa sinut mukaan projektiin, ei muuta kuin tervetuloa töihin!