Erottajankatu 19 B 7 00130 HKI
0405968382
info@oodles.fi

Palvelut

IT-konsulttien vuokraus

Yrityksemme nykyinen pääfokus on IT-konsulttien vuokraus. Saamme päivittäin hakuja maamme suurimpiin IT-hankkeisiin, meidän työmme on tarjota niihin parhaat tekijät. Töitä löytyy projektien kaikille osa-alueille: projektipäälliköille, scrum mastereille, arkkitehdeille, ohjelmoijille, graafikoille ja testaajille. Osa projekteista on kokonaan etää, suurin osa toimii hybridimallilla, jossa käydään parina päivänä viikossa/kuukaudessa tekemässä töitä asiakkaan luona.

Päästäksesi mukaan projekteihin, voit tulla meille töihin tai tehdä töitä freelancer-sopimuksella. Mikäli sinulla on kokonainen yritys jonka kautta haluat tarjota tekijöitä, sekin käy.

Jos haet uusia haasteita ja astetta isompia projekteja, lähetä meille viestiä ja CV:si. Vastaamme yleensä 48 tunnin sisään. Jos on kiire, aina voi myös soittaa.

ETSITKÖ TÖITÄ?

Tekoälyprojektien suunnittelu ja toteutus 

Teemme Oodles Solutions Oy:llä paljon tekoälyyn liittyvää tutkimustyötä. Tutkimuksen pääfokus on tekoälyn turvallinen hyödyntäminen kaupallisissa projekteissa. Pysyäksemme jatkuvasti aiheen yhtimessä, olemme myös rakentaneet itsellemme tekoälypohjaisia työntekijöitä. Osa niistä on niin kehittyneitä, että ne voivat haastatella työnhakijoita, neuvotella hinnoista ja pitää jopa omia tiimikokouksia keskenään ideoidakseen uusia asioita tai ratkoakseen jotain pulmaa. Jos tekoälypohjaiset työntekijät kliinnostavat, voit lukea lisää yhden sellaisen rakentamisesta täältä.

LUE LISÄÄ