Erottajankatu 19 B 7 00130 HKI
0405968382
info@oodles.fi

Palvelut

IT-konsulttien vuokraus

Yrityksemme nykyinen pääfokus on IT-konsulttien vuokraus. Saamme päivittäin hakuja maamme suurimpiin IT-hankkeisiin, meidän työmme on tarjota niihin parhaat tekijät. Töitä löytyy projektien kaikille osa-alueille: projektipäälliköille, scrum mastereille, arkkitehdeille, ohjelmoijille, graafikoille ja testaajille. Osa projekteista on kokonaan etää, suurin osa toimii hybridimallilla, jossa käydään parina päivänä viikossa/kuukaudessa tekemässä töitä asiakkaan luona.

Päästäksesi mukaan projekteihin, voit tulla meille töihin tai tehdä töitä freelancer-sopimuksella. Mikäli sinulla on kokonainen yritys jonka kautta haluat tarjota tekijöitä, sekin käy.

Jos haet uusia haasteita ja astetta isompia projekteja, lähetä meille viestiä ja CV:si. Vastaamme yleensä 48 tunnin sisään. Jos on kiire, aina voi myös soittaa.

ETSITKÖ TÖITÄ?

Projektinhallinta

Erikoisosaamisalueemme on projektinhallinta ja niihin sopivien projektipäälliköiden tarjoaminen. Projektipäälliköitä löytyy isompiin ja pienempiin IT-hankkeisiin, juuri niin pitkäksi aikaa kuin yrityksesi tarvitsee.

Jos IT-projektisi on ajautunut umpikujaan tai kriisiin, voimme myös auttaa umpisolmujen avaamisessa. Ota yhteyttä ja kerro millaista projektipäälikköä olet vailla!

OTA YHTEYTTÄ

IT-palveluiden suunnittelu ja toteutus 

Oletko suunnitellut IT-hanketta mutta sinulla ei ole omia tekijöitä? Ei hätää, me voimme myös hoitaa koko projektin puolestasi. Jos IT-alan hankkeet eivät ole omaa erikoisosaamistasi, me autamme sinua muotoilemaan ideasi projektin muotoon. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme auttaa!

OTA YHTEYTTÄ