Erottajankatu 19 B 7 00130 HKI
0405968382
info@oodles.fi

Tietoa meistä

Mistä tulemme

Alussa oli kahden kaveruksin vuonna 2002 perustama pieni digitoimisto nimeltä Platinum Media Oy. Yritys keskittyi verkkokampanjoihin, videotuotantoihin ja verkko-oppimiseen.

Vuonna 2008 alun kahdella kaverilla oli jo kaksi yhtiötä ja he ostivat päälle vielä puolet kolmannesta, asuntosijoitusyhtiö Mustakuono Oyj:stä. Tämä pieni ”rönsyily” sai firman keskittymään useaksi vuodeksi kiinteistöalan verkkopuolen kehitykseen, sillä yhtiön 140 vuokra-asuntoa tarvitsivat hallintoonsa parempia digipalveluita kuin mitä siihen aikaan oli muualta ostettavissa.

Noin 10 toimintavuotensa aikana, Platinum Media suunnitteli ja toteutti yli 100 projektia. Projektit kasvoivat pienistä digihankkeista isoiksi verkkopalveluiksi. Asiakkaina meillä oli pörssiyrityksiä, julkishallintoa ja pankkeja.

Vuonna 2012 yrityksiä oli jo neljä kappaletta ja ne tekivät ristiin rastiin asioita keskenään. Tähän sekamelskaan saatiin onneksi järjestystä yhdistämällä toimintoja ja ottamalla mukaan vähän uusia omistajia. Yritysjärjestelyjen jälkeen, asuntosijoittaminen jatkoi omana toimintanaan, kaikki IT-hankkeet ja koko henkilöstö siirtyivät kokonaan uuden yrityksen alle, jonka nimeksi tuli Oodles Solutions Oy.

Uusi yritys keskittyi heti alusta suurempien järjestelmien toteutukseen ja historiallisista syistä Platinumin ajoilta, se oli myös tunnettu tekijä verkko-oppimateriaalien tuotannossa.

Missä olemme nyt

Vuonna 2023 Oodles Solutions Oy:n kärki on IT-konsulttien vuokraus. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että koronan jälkeen etätyöskentely on yleistynyt valtavasti ja halusimme tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden itse valita minkä projektin parissa, missä ja miten haluavat työskennellä. Muuttamalla työskentelytapojamme, pystyimme laajentamaan toimintaamme samalla kun vastasimme muuttuneisiin työelämän toiveisiin.

Koska olemme olleet pitkään alalla, olemme ehtineet tutustua IT-alan suurimpiin toimijoihin ja meillä on monien kanssa tiivistä yhteistyötä projektien tekijöiden hankinnassa. Monesti kun Suomessa alkaa jokin iso IT-hanke, olemme ensimmäisten joukossa keneltä kysytään löytyisikö niihin tekijöitä. Mikäli sinua kiinnostaa työskentely maamme suurimpien IT-hankkeiden parissa, ota yhteyttä ja kerro millaisia projekteja olet etsimässä!

Konsulttien vuokrauksen jälkeen toiminnassamme nousee kakkossijalle tekoälytutkimus. Tutkimustyön seurauksena meillä työskentelee nykyisin myös täysin sähköisiä työntekijöitä, kuten henkilöstöasioista vastaava Bob the HR guy. Voit lukea lisää tekoälyyn liittyvistä palveluistamme täältä.